136Halla folkens! Jeg er ei tosete jente med sans for det ekstreme, er singel og klar for nye sprell 😛 Jeg haper pa finne 2 kjekke kompiser til en heftig 3kant. Det er min favorittfantasi og jeg onanerer til den ofte! Sa hvorfor ikke realisere det man aller helst vil?! Jeg er utadvendt, sosial og liker og bli kjent med nye mennesker, sex eller ei 😉 I senga er jeg aktiv, krevende og generos, som ei lita tiger! Vil dere prove meg?

8 svar “2 kjekke kompiser til en heftig 3kant

 1. Hei. Det du skriver tilltrekker, elsker trekanter. Jeg är 21 og velutstyrt. Ta kontakt tilbake;)

 2. spansk, fitness kropp, hvis du vil ha moro ta kontakt, 25 å gammel, 1,89 cm , 85 kg hadde 😉

 3. Glem disse ekle karene som sier de kan tilfredsstille deg kjære. Ta også kontakt meg og beste kompisen min som kan gi deg en uforglemmelig opplevelse og spenning i hverdagen. Jeg er en gutt på 30år i Oslo som er 180cm og veier 72,veldig markert og har fin mage. Kompisen min er mørk afrikaner 185cm ,84kg. Vi er klare for 3kant.Har hørt at” Ones you go black u never go back” 🙂 Hilsen Alexsander

 4. Hei sann 🙂
  interessant
  jeg er en fyr på tredve årene og er interessert i din fantasi 🙂
  kan gjerne stille opp og oppfylle drømmen

  Ser fram til å høre fra deg igjen
  Jeg bor i Oslo og ser bra ut

 5. jeg tror jeg kommer til å trives med dette opplegget,og
  ønsker kontakt med en sexglad kvinne.

 6. Kille 22 år Oslo från Sverige, jag vill gärna få kontakt med dig ta min mail så snackes vi 🙂

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.