5 svar “dame søker hyggelig mann

 1. Jeg har dette tilbudet til deg. Kan jeg komme til deg å være sammen med deg i flere time å gjøre følgende?

  Liker du å bli massert på kroppene din da? Jeg er god til å massere med mine hender. Er det en mulighet for at jeg kan komme til deg å massere kroppene din i flere timer med mine hender og berøre/stryke deg forsiktig på huden, og jeg skal prøve å gjøre det slik at det er behagelig og avslappende for d? Deg. Du kan ligge nakne i din senga så kan jeg massere deg med mine hender fra topp til tå.:) Er du interessert i dette så kan jeg kontaktes på min e-mail adresse som er.: [email protected]

 2. Jeg har dette tilbudet til deg. Kan jeg komme til deg å være sammen med deg i flere time å gjøre følgende?

  Liker du å bli massert på kroppene din da? Jeg er god til å massere med mine hender. Er det en mulighet for at jeg kan komme til deg å massere kroppene din i flere timer med mine hender og berøre/stryke deg forsiktig på huden, og jeg skal prøve å gjøre det slik at det er behagelig og avslappende for d? Deg. Du kan ligge nakne i din senga så kan jeg massere deg med mine hender fra topp til tå.:) Er du interessert i dette tilbudet fra meg?

 3. Jeg har dette tilbudet til deg. Kan jeg komme til deg å være sammen med deg i flere time å gjøre følgende?

  Liker du å bli massert på kroppene din da? Jeg er god til å massere med mine hender. Er det en mulighet for at jeg kan komme til deg å massere kroppen din i flere timer med mine hender og berøre/stryke deg forsiktig på huden, og jeg skal prøve å gjøre det slik at det er behagelig og avslappende for deg. Du kan ligge nakne i din senga så kan jeg massere deg med mine hender fra topp til tå.:) Er du interessert i dette så kan jeg kontaktes på min e-mail som er.: [email protected]

 4. Jeg har dette tilbudet til deg. Kan jeg komme til deg å være sammen med deg i flere time å gjøre følgende?

  Liker du å bli massert på kroppene din da? Jeg er god til å massere med mine hender. Er det en mulighet for at jeg kan komme til deg å massere kroppene din i flere timer med mine hender og berøre/stryke deg forsiktig på huden, og jeg skal prøve å gjøre det slik at det er behagelig og avslappende for deg. Du kan ligge nakne i din senga så kan jeg massere deg med mine hender fra topp til tå.:) Er du interessert i dette tilbudet fra meg?

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.