13 svar “hardt bakfra milf oslo

  1. Hei! Nåt kan jeg komme (bokstavelig talt) ? Skulle gjerne smakt på saftene dine og latt kuken skli inn i den våte deilige trange musa di! Mmmm… blir hard av å tenke på det! Kjenner kuken reise seg når jeg fantaserer om at du sprer leppene dine for meg og lar meg fylle hullene dine med spruten min helt inn!!

  2. Ja, tar deg gjerne bakfra! Trekker ned buksa di mens jeg lugger deg litt og presser den inn i det jeg bløyer deg frem over kjøkken bordet! Lar den skli hardt og bestemt inn og ut av fitta di bakfra som er varm, trang og våt når den omfavner den stive villige kuken min! Deilig å se på at den penetrer deg bakfra. Du stønner og jeg skyver hoftene i harde støt mot rumpeballene mens kuken sklir inn og ut av deg! Det skvulper og smatter i det det stadig sklir lettere og våtere! Jeg lukter saften din og det gjør meg enda hardere. Jeg skyver den helt inn så langt jeg klarer i det den rykker til i krapetrekninger mens spruten når helt inn i fitta di! Jeg trekker den ut og lar spermen skli over rumpe hullet og smøre det godt før jeg fører den sprutferdige pikken inn. Du kjenner den hardne til igjen men jeg presser den forsiktig frem og tilbake stadig lenger inn. Hullet ditt vider seg ut og omsluker hodet som er rødt og fylt av blod! Den blir hardere og hardere til den står rett ut og peker mot det deilige trange lille hullet ditt! Den vil så gjerne presse seg inn dypt og kjenne det klemme til rundt staken. Inn og ut så den pumpes helt for saft igjen! Sprute i hullet og over musa mens du sprer leppene og vier ut fittehullet så jeg kan sende spruten dypt inn i fitta di!

  3. å ja du har en deilig bak.du skal få kjenne kuken min hamrer godt in i baken din søta.å du skal få knulle helle natten igjennom å.du har nu vel ikke noe i mot om du får et par typer å damer med i sengen.ja du skal få kjørdt dæ rå hardt å lenge.ta nu å ring mæ på nr.93687085 ligger naken å kåt nu.vil du suge kuken min søta.vil ha baken din nu..å ja du skal få kjenne ei sleike dæ menst æ knuller dæ hardt bak fra..vil ha dæ nu?ja du e vel åppen for å bli filmet å..

  4. Hei, jeg synes du ser nydelig ut. For en rumpe, det elsker jeg. Jeg har en stor pikk og vil gjerne knulle deg. Vil du ha en 21 år gammel kuk? Tlf 40073834

  5. Hei, jeg synes du ser nydelig ut. For en rumpe, og nydelig kropp. Jeg har en stor pikk og vil gjerne knulle deg. Vil du ha en 21 år gammel kuk? Tlf 40073834

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.