8 svar “hardt bakfra milf oslo

  1. Hei! Nåt kan jeg komme (bokstavelig talt) ? Skulle gjerne smakt på saftene dine og latt kuken skli inn i den våte deilige trange musa di! Mmmm… blir hard av å tenke på det! Kjenner kuken reise seg når jeg fantaserer om at du sprer leppene dine for meg og lar meg fylle hullene dine med spruten min helt inn!!

  2. Ja, tar deg gjerne bakfra! Trekker ned buksa di mens jeg lugger deg litt og presser den inn i det jeg bløyer deg frem over kjøkken bordet! Lar den skli hardt og bestemt inn og ut av fitta di bakfra som er varm, trang og våt når den omfavner den stive villige kuken min! Deilig å se på at den penetrer deg bakfra. Du stønner og jeg skyver hoftene i harde støt mot rumpeballene mens kuken sklir inn og ut av deg! Det skvulper og smatter i det det stadig sklir lettere og våtere! Jeg lukter saften din og det gjør meg enda hardere. Jeg skyver den helt inn så langt jeg klarer i det den rykker til i krapetrekninger mens spruten når helt inn i fitta di! Jeg trekker den ut og lar spermen skli over rumpe hullet og smøre det godt før jeg fører den sprutferdige pikken inn. Du kjenner den hardne til igjen men jeg presser den forsiktig frem og tilbake stadig lenger inn. Hullet ditt vider seg ut og omsluker hodet som er rødt og fylt av blod! Den blir hardere og hardere til den står rett ut og peker mot det deilige trange lille hullet ditt! Den vil så gjerne presse seg inn dypt og kjenne det klemme til rundt staken. Inn og ut så den pumpes helt for saft igjen! Sprute i hullet og over musa mens du sprer leppene og vier ut fittehullet så jeg kan sende spruten dypt inn i fitta di!

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *