er en liten kvinne på 157 cm og 43 år som leter etter en godt voksen mann som vil leke rollespill med meg. det går ut på at jeg er en sjenert, uerfaren skolejente som blir forført av den eldre mannen og pult til “hore”. har levd det meste med kvinnelige sexpartnere, men lengter mer og mer etter å smake ordentlig pikk. bli pult grundig i munn og fitte av en deilig hard ståpikk. jeg svelger ikke sæd eller tar den i anus, foruten det fantaserer jeg om en dominerende eldre mann som forfører meg og puler meg i munn og fitte og spruter utover meg når han har tatt meg. mens han puler meg og kjenner hvor kåt jeg er, kaller han meg sin egen lille horejente som han skal pule til et “ordentlig ludder”….

finnes det en slik mann der ute, som ikke dermed må skyve grensene for å ta i mot i anus og svelge sæd, men bare få pule jenta som han vil?

Svare på annonse “hore

  1. Hei horefitta. Deilig at du sprer bena på bildet, men jeg må dra av deg trusa så jeg kan gi deg en skikkelig runde med ordentlig pikk. Du fortjener ikke å bli sprutet full, du skal få sæden min ut over magen og puppene dine, men skal få lov til å smake på den. Hvis fitta di er kåt og våt gidder jeg kanskje å kjenne på fittelepper og klitoris med fingre og tunge, men hvis du skal ha orgasme må du fingre deg selv.

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.