har god fantasi:)
hva vil du gjøre med meg?
takknemlig for fantasifulle mailer…
blir særlig kåt av å høre om du har møtt noen eller skrevet med noen som du har hatt lyst på.

nå har jeg funnet en kjæreste/elsker som kanskje også kunne tenke seg og bli med på noe med et par eller jente, men jeg vet ikke helt om jeg tør:p han er over 40 og 170 høy, såå kjekk og akkurat passe for meg:) noen som har lyst? kanskje jeg lar meg overtale;) hvis ikke blir jeg også kåt av å tenke på hva han gjør, så kan han vise meg det etterpå, eller kanskje jeg får se på?:d

til alle som skriver og har skrevet: beklager at jeg ikke rekker å besvare alt. jeg svarer fortsatt på de som jeg finner mest interresant, men foretrekker å skrive grundig med noen få, framfor å tulle med mange som dt likevel ikke blir noe ut av. men fortsett å skrive, …kanskje, kanskje;)

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.