6 svar “Jeg er allene og trenger en partner

  1. Hei, jeg er i åpen forhold og savner en knullevenn som kanskje vil gjøre ting uten for sengen også, så om det har interesse for deg høre jeg gjerne fra deg igjen
    Mvh
    Kim

  2. Jeg er en voksen mann på 58 år som ønsker kontakt med deg. Du ser utrolig deilig ut på blide. Jeg håper du også liker litt eldre menn!

  3. Jeg kan komme (bokstavelig talt) om du lar meg ? Hva med å spoone nakne til den harde staken finner veien inn i musa di forsiktig og sakte stadig dypere helt til jeg bare må dra hoftene dine og kna puppene dine i det jeg støter hardt inn og ut til jeg kommer inni deg! Fyller deg med sperm og gnir den med kuken mot alle åpningene dine jeg gjerne vil fylle opp!! Skal jeg komme og legge meg naken inn til deg? Kjenner allerede rumpeballene dine rundt pikken som stivner og sklir nærmere åpningene dine i håp om om fylle dem!!!

  4. Jeg kan komme (bokstavelig talt) om du lar meg ? Hva med å spoone nakne til den harde staken finner veien inn i musa di forsiktig og sakte stadig dypere helt til jeg bare må dra hoftene dine og kna puppene dine i det jeg støter hardt inn og ut til jeg kommer inni deg! Fyller deg med sperm og gnir den med kuken mot alle åpningene dine jeg gjerne vil fylle opp!! Skal jeg komme og legge meg naken inn til deg? Kjenner allerede rumpeballene dine rundt pikken som stivner og sklir nærmere åpningene…

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.