6 svar “Jeg leter etter noen som kan tilby underholdning

  1. Hei, jeg er i åpen forhold og savner en knullevenn som kanskje vil gjøre ting uten for sengen også, og jeg vet ikke hvilken underholding du tenker på, men bare at ta kontakt om der er noe som frister da vel

    1. Hei! Vil du at jeg skal komme snikende utrnfor huset ditt? Stikke pilkken inn i deg på hushjørnet bskfrs mens jeg trekker i håret ditt og griper tak i hoften din. Trekker deg mot meg og sklir helt inn den våte myke fitta di som omsvulmer den store harde pikken min. Det er deilig og trangt og jeg kjenner det bygge seg opp før jeg trekker meg ut og lar den presse seg inn i rumpehullet ditt til det gir etter og kuken sklir helt inn dypt. Jeg tar tak rund brystene dine og knar de fast mens jeg knuller deg hardere og hardere rumpa som er trang og tight rundt den svulmende kåte pikken min! Jeg kjenner det gå for meg og lar spermen fylle anuset ditt mens jeg trekker den ut og dytter den inn i fitta di, spermen pumper inn i åpningene dine. Åhhhh.. så trang våt og deilig du er der du står og sprer rumpen og fitta di mens du presser den ned på staken som har fylt deg helt med sperm.. Jeg lar den bli inni deg mens jeg setter meg ned med deg oppå. Jeg presser den inn og ut mens jeg fingrer deg i rumpa og masserer klitten din med hånden og spermen min. Du stønner og det rykker til rundt fingren min i det du kommer! Jeg blir hard igjen og løfter rumpa di opp og ned på staken. Ser den penetrere deg igjen og igjen.. mmmmm.. vil du prøve? Kommer gjerne og knuller deg i natt???

    2. Heihei elsker dine store deilige bryst.å du e rå deilig å se på.vil knulle dæ så jævlade mye.

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.