(19)
Jeg svelge cum denne helgen. Jeg VIL lsuga av dere, jeg ønsker å ri din hard kuk. Jeg ønsker å se når du sprayer din hot cum all over mine runde bryster, gang på gang. For meg er det ikke nok at en fyr spray en gang, men du må fjerne flere ganger. Kan du ikke få ta med en venn som kan fortsette å slikke meg, knulle meg når du er ferdig med meg, jeg trenger å være fornøyd og være godt på plass av en eller flere norske vikingene ….

6 svar “Jeg svelge cum denne helgen.

  1. Ahhhhh…. SÅÅÅÅ deilig å sexy!!
    Jeg tar meden venn!!
    Og Du skal få svelge så mye cum Du bare orker!! 😉

    Ahhh….

  2. Hei deilige dame vill du ha besøk av meg ? Jeg er en kåt å open gutt 40 med 22cm pikk som elsker spenende sex elsker slikke suge glatte jenter store bryster trange rumper du må gjerne binne meg fast å gjøre det du måtte ønske del meg gjerne med noen venninner eller naboer knull meg please

  3. hei jeg heter ole marius jeg er en mann på 33år søker jente for sextreff i kveld ja jeg er kåt trenger sex nå har du lyst til møte meg i kveld sønn at vi kan ha sex sammen jeg bor alene i oslo hadde vært fint om du hadde besøkt meg for og ha sex med meg i kveld hvis du er intresert i det så tar du kontakt med meg på gmail der er min epost olem.[email protected] eller du kan ringe meg på 92232632 med venlig hilsen ole marius

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.