41Norsk mullig tjej på 38 behøver å knulles hårdt, i alla hål – mun, fitta, anal. Blondt hår, store bryster E-cup, trång fitte, skøn fyldig rumpe. Interessert i bondage/bdsm. Tenner på å domineres og få ordre, og at du bruker meg fordi du er kåt. Gjerne en mann som er mye eldre enn meg! bind meg, ta meg når du vil, knull min trånge fitte mun anal

5 svar “Kåt mullig tjej for deg

 1. Jeg er en voksen, seriøs og kjekk mann fra Nordvestlandet som har rundet 50 år, jeg er blond, kort hår, har en atletisk og sydenbrun kropp og er ellers sunn og frisk på alle måter. Mitt ytre er 180/85. Jeg er i et forhold og diskresjon er 100% nødvendig. Noen har engang sagt at jeg har glimt i øyet 😉
  Jeg har et eget firma og er en del på reisefot. Seksuelt så liker jeg det meste, og kan tilfredstille de fleste…Skulle du finne interesse i meg så send meg en epost, kanskje vi kan treffes? du vil nok ikke angre på det….for ikke å utlevere navnet mitt her så bruker jeg wex som alias…

 2. Jeg er en mann på 54 år,sporty bor i oslo . da jeg jobber mye og bor alene ønsker å ha kontakt med en jente/dame som e råpent for det meste innen sex.
  Bor i oslo. !83 høy,sporty og åpent for det meste.
  Dominant av natur med en god del utstyr som kan brukes på den underdanige jenta/dama.
  Fyll diskresjon er selvfølge.
  Hørtes dette interessant og vil vite mere så er bare å ta kontakt;)

 3. jeg er ikke så gammel 32 år 185 men er en liten sadist i senga er utrustet med 20 cm og liker å gjøre smerte om til nytelse hmmmm

 4. I am interested in women. will start by kissing your body, from neck going down to your boobies and then besides the pussy untill your pussy gets wet. then put my warm tounge into your clits and pussy to give you the hottest life you had. then put my thick hot cock in your pussy and pump until you come tell me when to come. I normally have sex 3times a day, for sure

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.