7 svar “knulle i oslo

  1. Hei. Hvordan går søket ditt? Det er helt utrolig at ei jente med din kropp har en kontaktannonse på nett. Mitt navn er Tom. Jeg er 34 og jobber som advokat i Oslo. 180cm, 78kg, kort mørkt hår og brune øyne. I fritiden sparker jeg fotball og liker by-livet. Jeg håper jeg vekker din interesse og at du tar kontakt.

  2. Ta kontakt! mann 34 her ser bra ut, trent og 20 cm kuk som står rett i været av bildet ditt! Tenker på å la den skli mellom rumpeballene dine så den blir hard og presser seg opp mot åpningen din. Gni den frem og tilbake over hullene dine og mellom leppene mot klitten din til det blir vått og den sklir rett inn i det trange deilige fittehullet ditt ivrig etter å eksplodere inni deg med sperm! Mmmm.. kan jeg få lov å prøve? Ser for meg hvor deilig det hadde vært og presset den inni deg mens jeg har godt tak rundt brystet og hoften din som jeg trekker mot kuken bestemt!! Inn og ut til den svulmer og eksploderer inni deg med sperm!!! Mmmmm

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.