Ville være flott å møte en sunn, sterk mann som er jævla sulten! Jeg elsker å få hard kuk i fitta! Jeg har alltid en trimmet fitte som er våt og skriker etter kuk. Jeg kan møte hverdager, men da jeg jobber mye passer best for sexträffar i helgene slik at du kan ha fin sex hele natten lang. Jeg ønsker ikke gutta som spruter etter 5 minutter, men du må takle knulle meg minst en time om gangen, ellers hadde jeg ikke får noen orgasme! betyr dette høres bra ut? skrive til meg nå!

13 svar “knulle ludder oslo

  1. Hei, jag elsker sleikke fitta o røven, jag sleiker dei 2/6 timer og etter det knulle jeg dei, ring mei, 91854928, Mvh matti.

  2. Hei jeg heter Ole Marius jeg er en mann på 32år har dame vi søker sextreff i kveld er du intresert i det så kontakt meg på 92232632 med venlig hilsen Ole Marius

  3. Veldig kravstor, liker noen som vet hva de vil ha. Du er jo så jævlig deilig at kan være vanskelig å knulle deg i over en time i strekk, men kan jo tilfredsstille på andre måter innimellom. Jeg er mann 33 år, normalt bygd og 180 høy.
    Send meg en melding da vettu så kan jeg sende deg bilde og chatte litt.

  4. Studerer heltid, jobber deltid og er i gang med å starte nettbutikk. Ikke mye tid til overs på byen, men er likevel erfaren og kan knulle. Send meg mail om du fortsatt ønsker besøk; [email protected], Sender bildet over mail. Mann 26 år.

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.