7 svar “kontaktannonser oslo knulle meg

    1. Nydelige prinsesse. Erling her. Kan jeg intervjue deg? Quality of real fitness and ILove your Sexy and wellness and fitness. Sms me Norge. 98155880. Ka. Jeg betale;)null problem. Have7500for new make up or , sms me . Have a car to for you. Tt ThX. Hope this is bettvin us only. Bye . Jeg har følelser for deg og dine råd til spa og massasje program som er masse i søkelyset her i sør. Elsker deg Haha ( drømmene)!
      Bare smsm nå viss du kan prates

  1. Hei, jeg synes du ser nydelig ut, kroppen din er utrolig deilig og tenner meg veldig. Jeg har en stor pikk og vil gjerne knulle deg. Vil du ha en 21 år gammel kuk? Tlf 40073834

  2. Hei, jeg synes du ser nydelig ut, kroppen din er utrolig deilig og tenner meg veldig. Puppene er de beste jeg noen gang har sett. Jeg har en stor pikk og vil gjerne knulle deg. Vil du ha en 21 år gammel kuk? Tlf 40073834

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.