litta nett og meget kåt 100% latina søker generøse, gavmilde og helst faste , menn til deilige spennende kåte treff i oslo/østlands område. diskresjon en meget stor fordel , av hensyn til familien:))))skriv meg gjærne på kun seriøse får svar og med de riktige ordene:)bilder blir ikke lagt ut her men vil komma når vi har fått kontakt:) lover at dere ikke vil bli skuffet:) er jo latina da vet dere resten hva som forventes da:)ønsker kontakt med etnisk norske menn:)))renslighet og snille:)))skriv på privat email

4 svar “litta nett og meget kåt 100% latina søker generøse

  1. Hei, jeg synes du ser nydelig ut, kroppen din er utrolig deilig og tenner meg veldig. Jeg vil gjerne knulle deg. Vil du ha en 21 år gammel kuk? Tlf 40073834

  2. Hei, jeg synes du ser nydelig ut, kroppen din er utrolig deilig og tenner meg veldig. Jeg har en stor pikk og vil gjerne knulle deg. Vil du ha en 21 år gammel kuk? Tlf 40073834, ring meg så skal vi få det morsomt sammen

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.