27 svar “nybarbert fitte knulle venn

    1. ja du e rå deilig.våte glatte fitter e d beste.du e vel åppen for trekant.par?ja æ vil se dæ virkeligt bli tatt rå godt å lenge.elsker å se dama ligge å tar i mot et par kuker menst ho blir sleiket av ei anna frøken da..ja å du kan tru at du skal fä kjørdt dæ godt da..vil du la mæ få høre dæ stønne å leke lit med dæ..ja kuken min e stiv å klar nu.å min svígersøster e naken å kåt nu,ja nu skulle du ha ligget hær med kuken min godt in i munnen din søta.menst ho beathe sleikker dæ..ja ho e liten å nett med storebryst en hærlig bollemus å en fin bak?ja to kåte jenter e rå hærligt da.å gud æ håpper du tar kontakt da.å at du e med på en trekant.par.dær du blir tatt hardt å godt flere ganger menst man fyller dæ opp med sperm.ja du svelger nu vel.æ heter oiva å e kåt døgnet rundt,.æ knuller alle jentene som e innom på besøk da.å dem e nu bra kåte å da..ja blei sugd av veninna til exsen menst ho var på bade,før æ tok ho i stua,ja exsen min var helt paff når ho så veninna ligge å vri seg menst kuken min klasket in i ho.men ho fikk nu klærne av seg å kom med da..å ho sleiket ho rå godt før ho tok å sugde kuken min helt tom for sperm da.for stiv skulle han bli for nu skulle fetta hennes smake på kuken menst veninna skrevde over ansikte mit da,

  1. Hei der! Folk flest synes jo det er behagelig og avslappende og bli massert på kroppen. Liker du å bli massert da? Jeg er flink til å massere med mine hender. Kan jeg komme hjem til deg så kan du ligge naken i senga di så kan jeg prøve å massere den veldig fine kroppen din med mine hender og jeg skal prøve å gjøre det behagelig og avslappende for deg. Er du interessert i dette tilbudet fra megf?!

  2. Hei der! Folk flest synes jo det er behagelig og avslappende og bli massert på kroppen. Liker du å bli massert da? Jeg er flink til å massere med mine hender. Kan jeg komme hjem til deg så kan du ligge naken i senga di så kan jeg prøve å massere den veldig fine kroppen din med mine hender, og jeg skal prøve å gjøre det behagelig og avslappende for deg. Er du interessert i dette tilbudet fra megf?!

  3. Hei! Folk flest synes jo det er behagelig og avslappende og bli massert på kroppen. Liker du å bli massert da? Jeg er flink til å massere med mine hender. Kan jeg komme hjem til deg så kan du ligge naken i senga di så kan jeg prøve å massere den veldig fine kroppen din med mine hender, og jeg skal prøve å gjøre det behagelig og avslappende for deg. Er du interessert i dette tilbudet fra megf?!

  4. Hei! Folk flest synes jo det er behagelig og avslappende og bli massert på kroppen. Liker du å bli massert da? Jeg er flink til å massere med mine hender. Kan jeg komme hjem til deg så kan du ligge naken i senga di så kan jeg prøve å massere den veldig fine kroppen din med mine hender, og jeg skal prøve å gjøre det behagelig og avslappende for deg. Er du interessert i dette tilbudet fra megf?!

  5. Hei, jeg synes du ser nydelig ut, puppene dine er fantastiske.Jeg har en stor pikk og vil gjerne knulle deg. Vil du ha en 21 år gammel kuk? Tlf 40073834

  6. Hei, jeg synes du ser nydelig ut. Du har nydelige pupper. Jeg har en stor pikk og vil gjerne knulle deg. Vil du ha en 21 år gammel kuk? Tlf 40073834

  7. Hei, jeg synes du ser nydelig ut. For en rumpe? Jeg har en stor pikk og vil gjerne knulle deg. Vil du ha en 21 år gammel kuk? Tlf 40073834

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.