13 svar “nybarbert fitte knulle venn

    1. ja du e rå deilig.våte glatte fitter e d beste.du e vel åppen for trekant.par?ja æ vil se dæ virkeligt bli tatt rå godt å lenge.elsker å se dama ligge å tar i mot et par kuker menst ho blir sleiket av ei anna frøken da..ja å du kan tru at du skal fä kjørdt dæ godt da..vil du la mæ få høre dæ stønne å leke lit med dæ..ja kuken min e stiv å klar nu.å min svígersøster e naken å kåt nu,ja nu skulle du ha ligget hær med kuken min godt in i munnen din søta.menst ho beathe sleikker dæ..ja ho e liten å nett med storebryst en hærlig bollemus å en fin bak?ja to kåte jenter e rå hærligt da.å gud æ håpper du tar kontakt da.å at du e med på en trekant.par.dær du blir tatt hardt å godt flere ganger menst man fyller dæ opp med sperm.ja du svelger nu vel.æ heter oiva å e kåt døgnet rundt,.æ knuller alle jentene som e innom på besøk da.å dem e nu bra kåte å da..ja blei sugd av veninna til exsen menst ho var på bade,før æ tok ho i stua,ja exsen min var helt paff når ho så veninna ligge å vri seg menst kuken min klasket in i ho.men ho fikk nu klærne av seg å kom med da..å ho sleiket ho rå godt før ho tok å sugde kuken min helt tom for sperm da.for stiv skulle han bli for nu skulle fetta hennes smake på kuken menst veninna skrevde over ansikte mit da,

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *