nysgjerrig jente som elsker kos og sex. ønsker å treffe en likanes kar som … vel er en mannlig utgave av meg selv. flørt og spenning i hverdagen er ikke å forakte.. jeg er ikke redd for å eksperimentere (innenfor rimelighetens grenser – er ikke intr. i noe nasty greier), ha sex til alle døgnets tider og så ofte man kan. du kan ta initiativ, har selvtillit og som ikke er redd for litt kos i tillegg som å holde en samtale. man kan hygge seg på alle mulige måter, også over et glass vin. elskere og venner er bra kombinasjon. du må like å ta være på deg selv og kroppen din, være oppegående og selvfølgelig kåt og være full av sjarm. jeg er ikke den som hever meg ut i noen med en gang, men sier gjerne takk til å bli litt “kjent” først. er ikke redd for å møtes om det skulle falle på det.. så ta kontakt. ps: liker gjerne de som er litt yngre enn meg 🙂

jeg er 35, men føler meg som 25. søker noe fast – en kar som kan holde følge med meg 😉 og som ønsker det samme tilbake. jeg er positiv, blid, blond, blåøyd, fast i fisken med gode former.

3 svar “nysgjerrig jente som elsker kos og sex

  1. hei det du skrev virket veldig intresant for meg. er selv en ung mann på 26 år som gjerne vil bli bedre kjent med deg 🙂 ta kontak på mail for videre samtale/møte

  2. Hei, jeg synes du ser nydelig ut. Rumpe di er skikkelig deilig, og gjør meg utrolig kåt. Jeg har en stor pikk og vil gjerne knulle deg. Vil du ha en 21 år gammel kuk? Tlf 40073834

  3. Hei, jeg synes du ser nydelig ut. Rumpa di ser helt fantastisk ut. Jeg har en stor pikk og vil gjerne knulle deg. Vil du ha en 21 år gammel kuk? Tlf 40073834

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.