jeg er en jente på 25 som ønsker et eventyr med en som kanskje ikke er helt fornøyd med kjæresten eller single. vil ikke ødelegge noe forhold, så er det noen som er i et må det være sånn at partner vet om det eller har kanskje vært utro selv og fortjener det.

rettferdighet, godhet og snille ord som hviskes til meg er godt, og det er så mye annet også. jobber på et hotel i olslo så sover en del her selv om mitt bosted er i akershus. det er en spesiel elsker jeg har lyst på, og vi kan dele en natt sammen der jeg jobber om vi finner tonen.

bli med på eventyr<3 sindy

5 svar “ønsker et eventyr

 1. Hei.
  Så din annonse og den så veldig lokkende ut;-)
  Hvis du ønsker og vite mer kan du sende meg en Mail?
  Så slipper jeg og utlevere meg helt her;)

  Takk
  Mvh Tore;)

 2. Jeg er en voksen, seriøs og kjekk mann fra Nordvestlandet som har rundet 50 år, jeg er blond, kort hår, har en atletisk og sydenbrun kropp og er ellers sunn og frisk på alle måter. Mitt ytre er 180/85. Jeg er i et forhold og diskresjon er 100% nødvendig. Noen har engang sagt at jeg har glimt i øyet 😉
  Jeg har et eget firma og er en del på reisefot. Seksuelt så liker jeg det meste, og kan tilfredstille de fleste…Skulle du finne interesse i meg så send meg en epost, kanskje vi kan treffes? du vil nok ikke angre på det….for ikke å utlevere navnet mitt her så bruker jeg wex som alias…

 3. jeg er singel vært lenge nå ønsker møtte deg for sex kjæreste jeg er en gutt på 30 år vil gjøre møtte deg jeg er singel så det er ikke farlig det da

 4. Jeg er en ung mann som elsker sex og tilfredsstille jenta. Håper å høre fra deg 🙂 kanskje er det vi som en eller flere hete stunder sammen

  Mvh
  HK

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.