jeg ønsker meg sexpartner for jevnlig treff. jeg ønsker ikke å hooke opp med noen tilfeldige på byen og slik det er nå har jeg ikke noen jeg treffer fast.

jeg er en livlig og oppegående jente. hvis du liker slanke, små jenter med liten rumpe og bryster kan jeg være noe for deg. 😉

du må være attraktiv, åpen og leken. utseendemessig foretrekker jeg høye, slanke eller trente menn. jeg vil ikke at dette skal være for seriøst, men respekt er en selvfølge. for all del jeg ønsker meg sex, men er du en som bare vil få den inn og sovne så glem det. det skal være gøy og kos!

jeg er ikke så veldig erfaren på forskjellig type sex, men jeg er nysgjerrig! liker godt å bli dominert litt. har prøvd mmk trekant og det kan godt gjentas.

søker menn fra ca 25-45

hvis jeg liker dine bilder/deg kan du få se mine bilder vet det kanskje er litt feigt av meg, men sånn må det være…

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.