Hejsan! jag är en tjej på 20 år. Jag söker spännande killar i närheten av oslo som älskar sex lika mycket som jag. Jag tänder endast på killar och vill inte ha sex med tjejer. Jag ger dig gärna en avsugning om du slickar mig länge och ordentligt. Analsex kan skönt om du vet hur man gör på rätt sätt. Jag gillar förspel — långa förspel innan du knullar mig ordentligt hela natten. En dejt med mig i vinter?

13 svar “Sex i Oslo?

 1. Hello Beautifoll vil du treffe en ung man fra oslo som kan gji det du trenger
  .Jeg er dene personen du sikret du vil ha.
  har erfaring med sex livet og er gentelman jeg hvet hva du renger…

 2. Heisann,
  Du ser veldig flott ut og jeg liker det jeg leser 🙂
  Veltrent gutt bosatt i Oslo, elsker å slikke, lange vorspiel og vet hvordan analsex skal gjøre så det blir bra. Interessert?

 3. Glem disse ekle karene som sier de kan tilfredsstille deg kjære. Ta også kontakt meg som kan gi deg en uforglemmelig opplevelse og spenning i hverdagen. Jeg er en gutt på 20 år i Oslo som er 180cm og veier 72, veldig markert og har fin mage. kontakt meg gjerne vennen! Hilsen Legacy.

 4. 22 år gammal spännande svensk gutt, bor I Oslo, (Carl berner) Vi kan snacke i Skype tycker jag, hör gärna av dig vackra flicka !

 5. Hei. Singel mann på 46 fra Bødalen her da Jeg elsker lange vorspiel og slikke og suge Jeg er bra utstyrt Jeg elsker og slikke lenge lenge da [email protected] så sender jeg bilde og tlf nr. Vmyhre10 på Snap

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *