sex treff oslo
Jeg er kåt, jeg er 21 år gammel og på dette bildet jeg ligge og bli knullet av en mann med en svært stor vakker kuk. Det var god og skade på samme tid. Jeg er nå singel og mannen er ute av livet mitt. Jeg ønsker ikke å se ham lenger om min fitte skriker etter en stor kuk. Jeg ønsker å møte en mann som bor i nærheten av Oslo, og som ønsker å komme og knulle meg hardt når jeg trenger det. Jeg elsker bortsett fra én stor kuk oralsex også! 69-ball som jeg tar din kuk dypt i halsen mens du leker med tungen mot min klitoris forsiktig. Er jeg varmet opp skikkelig før du går for å trenge meg, jeg lover din e nfantastisk seksuelt møte som du aldri vil glemme. ! Puss : KONTAKT

8 svar “sex treff oslo

 1. Hei deilige kåte jente!!! 🙂

  Jeg bor 20 min fra Oslo og har mye tid som jeg disponerer som jeg vil!
  Så jeg vil få mye tid når Du ønsker det til å komme å knulle Dg, slikke Deg,
  Tilfredsstille Deg, nyte Deg og om du ønsker så “går vi så langt Du ønsker”!! 😉

  Har en hårløs passe kraftig 18 cm som har god erfaring å mye å gi Deg da “den” alltid er kåt og klar!! 🙂
  Jeg fantaserer alerede om hvordan behandling den deilige fitta De skal få…

  Mvh TonyBoy

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.