søker godt utstyrt mann som gi lang stund sex, er 100% renslig,min alder er 52.
allikevel, jeg ser 10 – 15 år yngre ut.
ønsker også fast sex partner, hvis alt stemmer. alt er av interesse.

6 svar “søker godt utstyrt mann

  1. Glem disse ekle karene som sier de kan tilfredsstille deg kjære. Ta også kontakt meg som kan gi deg en uforglemmelig opplevelse og spenning i hverdagen. Jeg er en man på 32 år i Oslo som er 188m og veier 84, veldig markert og har fin mage. kontakt meg gjerne vennen! Hilsen Alexsander

  2. hi, I am Sam, 30 years old an engineer in oslo, brunette guy, full body, and very hot, very interested in ladies over 50 for sex, I used to have 2 sex per day with my ex girlfriend(58 yrs old) in Germany, kindly leave me your phone number, my email is payamgrad (at) yahoo.com

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.