15 svar “treff sex, knulle meg i oslo

  1. Jeg liker det jeg ser på bildet. Deilig. Dersom du har lyst å treffe en litt eldre mann på 58 år håper jeg du vil ta kontakt. Er snill og hyggelig.

  2. kom til Larkollen i rygge for å reffe meg og gi meg nummeret ditt sånn at vi kan få kontakt

  3. 25 år er kjekk. Ute etter ha ha en knulle partner? Jeg ordner hotell eller overnatting hos meg Snappen din? Sender med et bilde av meg

  4. Hei, jeg synes du ser nydelig ut, kroppen din og puppene er utrolig deilige og tenner meg veldig. Jeg har en stor pikk og vil gjerne knulle deg. Vil du ha en 21 år gammel kuk? Tlf 40073834

  5. Hei, jeg synes du ser nydelig ut, kroppen din er utrolig deilig og tenner meg veldig. Jeg har en stor pikk og vil gjerne knulle deg. Vil du ha en 21 år gammel kuk? Tlf 40073834, ring meg så knuller vi røft i doggy

  6. Hei, jeg synes du ser nydelig ut, kroppen din er utrolig deilig og tenner meg veldig. Jeg har en stor pikk og vil gjerne knulle deg. Vil du ha en 21 år gammel kuk? Tlf 40073834, skal vi starte med en røff runde doggy?

  7. Hei, jeg synes du ser nydelig ut. Jeg har en stor pikk og vil gjerne knulle deg. Vil du ha en 21 år gammel kuk? Tlf 40073834, skal vi starte med en røff runde doggy?

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.