Noen ma da tenne pa denne deilige kuken vel? Jeg elsker den over alt pa jord i allefall. Men jeg kan gjerne dele den med noen 🙂 Jente eller gutt eller par, jo flere vi er jo mere moro kan vi ha det sammen vel? Vi er et deilig sexy par i telemark, ta kontakt med oss snarest, vi er sa kaaaate!

2 svar “vi er sa kaaaate!

  1. Jeg er så jævli kåt etter å ha lest dette. Har skitne fantasier selv,.men har ikke hatt noen å dele det med. Blir misjonær en gang i blant å det er såååå kjedelige

  2. Har hatt mange drømmer jeg har villet leve ut men ingen å gjøre det med. Håper du kan ta meg i mot så jeg endelig kan få prøvd noe av dette. Fikk smaken av dette når jeg pulte ei tilfeldig dame… Hu sattoppå meg å rei det beste Hu kunne. Plutselig slår hun MEG hardt i ansiktet å ber meg slå henne. Noe jeg sa nei til. Hun slo igjen til blodet spruta ut av kjeften min å jeg ble opphissende som bare fan.. Dessverre var dette are en kort periode, å jeg prøvde å foreslå dette for andre. Det var bare å glemme. Jeg savner sårt å bli spanka. Har aldri vært så kåt.

Skrive melding til meg

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.